Svømmehal

Hej alle
Vi har lavet en aftale med kommunen om brug af svømmehallen i Grenaa som betyder at vi på fredage fra 20.30 til 22.00 indtil 30. april kan møde op til 4 medlemmer fra vfkk til rul og sikkerhedsøvelser i Grenaa Svømmehal.

Tilmelding sker på denne side. Da der kun er 4 pladser og samtidig “lidt” langt ud til Grenaa så opfordrer vi til samkørsel. Man kan reserver plads men kun til en fredag af gangen. Det skulle dermed give alle i klubben mulighed for at få afprøvet og udviklet sine færdigheder. Samtidig er det ganske hyggeligt at snakke sammen med dem fra Grenaa kajakklub.

Man skal selv have kajak med – og den skal være ren. De der ikke har kajakker må følges / lave aftale med dem der har. Bo og undertegnede håber snart at kunne tage endelig beslutning om køb af kajakker, men mulighederne er frygtelig mange.

mvh / Carsten

Skriv en kommentar