Kajak fra Bauhaus

Hej

Jeg har købt en kajak i Bauhaus på efterårsudsalg, hvor den var sat ned til 10.000 fra 14.000 og nu er den sat ned til 6.000 inkl pagaj spraydeck mv. Jeg fik den så sent, at jeg kun har prøvet den en gang, men den der god. Jeg har tidligere roet tur og kapkajak så jeg er mest til kajakker der har et godt glid igennem vandet. Den er 5,5 meter så det er en lang kajak og det giver en god retningsstabilitet. Det er en havkajak men udformningen er inspireret af turkajakerne. Dvs. den har et lidt større cockpit og enderne er ikke “bukket op” som de er på havkajakkerne. Er der nogen der er interesseret i en billig glasfiberkajak så kan den bestemt anbefales. Hvis I vil læse mere så er der forskellige forhandlere som har beskrivelser på deres hjemmesider – ellers ring på 86489317.

Hilsen Søren

En kommentar til “Kajak fra Bauhaus”

Skriv en kommentar