Messedeltagelse i Auning

Ohøj, tak for sidst.
Tillykke til Stine med valget til bestyrelsen og tak til Dorte for hendes indsats. Du finder referatet på hjemmesiden.

Vi har fået invitation til at deltage i Auning messen herunder evt. En tur i svømmehallen. Det er weekenden 6. og 7. april. Er du nogen der vil være med, så giv lyd. Vi skal give besked i løbet af 14 dage.

Der er kulturdag på Allingåbroskolen på lørdag fra 13 – 17, vi har stand i hallen sammen med Kyst- og Fjordcentret., og jeg vil være til stede, men I må da gerne komme og være en del af det.

Kh / Carsten

2 kommentarer til “Messedeltagelse i Auning”

  1. Hej Stinne
    Øv, men sådan går det en gang imellem. Husk egen kajak næste gang i svømmehal, for Bo og jeg har fået en masse nye lege så vi kan næste ikke vente til det bliver tid til svømmehal.
    Carsten

  2. Hej Carsten. Mange tak for tilliden – jeg ville meget gerne deltage (burde jeg jo sådan set også eftersom jeg nu er bestyrelsesmedlem) men netop de 2 weekender er jeg ikke hjemme. Første weekend er jeg hos familien i Holstebro og 2. weekend hos venner i KBH. det er rigtig ærgerligt eftersom det faktisk var på messen i Auning, jeg først stiftede bekendtskab med VFKK./Stinne

Skriv en kommentar