Messe

Tak for en hyggelig og intensiv aften i går aftes. Vi fortsætter lørdag og søndag. En del af jer har allerede givet tilsagn om hjælp, men det kan være svært at huske et mundtligt tilsagn, så vil I ikke være så venlige at give lyd fra Jer hvis I vil være med. Klubben betaler indgangsbilletten for Jer der giver et nap med på vores stand i hal b, og så kan I være med i svømmehallen på samme billet enten før eller efter jeres tjans i hallen.

I kan se programmet for messen på Auning bys hjemmeside, jeg forsøgte at kopiere siden ind, men det blev afvist, så find det selv. Men lørdag er messen åben fra 12 – 18, og søndag fra 10 – 17.

Til Jer 2 med hånden i gips, så kan I jo godt give et nap med i Hal B, der skal I jo blot bruge stemmebåndet.

Kh /Carsten

2 kommentarer til “Messe”

Skriv en kommentar