Kommende arrangementer

Ohøj
Nu lokker atter udfordringer og oplevelser på vandet. På lørdag har vi arbejdsdag og vi starter med kaffe og rundstykker. Erik vil gerne vide hvor mange han skal købe, så meld venligst tilbage, vi starter kl. 9.00 Programmet handler om at gennemgå klubbens kajakker og andet udstyr samt optimere på opbevaringsskuret. En armede personer er også velkomne.

Tirsdag d. 30 april er sidste gang i svømmehallen, og der er fri adgang for alle medlemmer der har betalt deres kontingent for den kommende sæson.

2. Maj går det så løs i fjorden med en makkeredning og soloredning og derefter suppe. Det er nødvendigt at tilmelde sig. Husk at der ikke er roning i klub regi før end man har demonstreret en redning for en af de strenge instruktører.

19. Maj er der Fjordens og Kystens dag, med start fra Voer kl. 10 til flydende kaffebord for kajakroere og gæster i waders.

I løbet af foråret træner vi EPP 2 og også DKF1 (instruktør) hvis du vil være med så skal du også give lyd.

Vi smider jo ikke folk af bloggen, derfor er tidligere medlemmer velkomne til at blive på bloggen, men er der nogen der ønsker at blive fri kan I enten selv afmelde Jer eller sende mig en mail så skal jeg ordne det for Jer.

Vi ses på lørdag og så snart på vandet.

Kh / Carsten

Skriv en kommentar