Torsdag d. 8 august

Stinne og Jeg tager en tur på fjorden Torsdag d. 8 august kl. 18:00 da vi ikke kan nå at være der til kl. 17:15 så hvis der er andre der har lyst til at deltage skal I være velkommen. Så vi ses på vandet smiley

5 kommentarer til “Torsdag d. 8 august”

  1. Du er velkommen til at deltage torsdag og hvis det kan passe kan jeg godt give en intro til din mand Poul på torsdag også da jeg lige har oprettet en Intro aften i morgen torsdag så må vi se hvor mange der kommer. Det koster 300 for intro 🙂

  2. Jeg vil gerne høre, om jeg kan være med, jeg har været til introduktion, og jeg vil gerne med på en tur. Jeg vil også gerne høre, om der er sejllads lørdag, Jonas kommer hjem fra ferie og vil gerne høre, om der er muligheder. Jeg vil gerne være med lørdag, også, og hvis der er mulighed for introduktion vil min mand, Poul, også gerne være med.
    Venlig hilsen
    Kirsten Frederiksen, Bønnerup

Skriv en kommentar