Torsdag d. 8 august – Intro Aften

Jeg er blevet spurgt om jeg vil afholde Intro aften i morgen mellem 18-21 så det har jeg skrevet på vores hjemmeside og skriver det også her på bloggen hvis der er andre der skulle have lyst til at deltage.

Det koster 300 kr. og Stinne kan tage en rotur med de resterende indtil vi er færdige med intro delen og så tager vi alle sammen en tur til sidst.

En kommentar til “Torsdag d. 8 august – Intro Aften”

  1. Hej Michael
    Ej, det er jeg altså frygteligt ked af! Det fungerer altså åbenbart ikke helt optimalt det her. Jeg troede jeg havde skrevet til dig her inde allerede i tirsdags at han ikke kunne finde barnepige til introaften alligevel?! Men det kan jeg da godt se, at det ikke er kommet op her inde….. Det beklager jeg! Jeg må have gjort noget forkert jo…. Og dette opslag har jeg desværre først fået besked om i min mail nu til morgen…. Nå, men jeg håber i havde en dejlig aften i går alligevel, med eller uden nye. Beklager eventuel ulejlighed!

    Vi ses – Linda

Skriv en kommentar