Svømmehal og arrangementer

Kære alle
Svømmehallen lokker atter med varmt vand fra september til april, det er hver tirsdag fra 20.00 til 21.30. Klubben har 4 kajakker derovre, fuldstændig rengjorte. Altså ingen private kajakker i den kommende sæson. Det kommer formentlig til at koste 350,- for hele sæsonen. I må meget gerne melde til på bloggen om I ønsker at være med, så kan vi få en ide om hvor mange vi bliver. Igen i år vil vi fokusere på redninger, balance og vandtilvænning.
Ps, til Jer der var med sidste år, husk at få betalt.

Den officielle rosæson løber frem til 1. Oktober, vil du ro i klubregi efter denne tid så skal du have 100 km i kroppen eller en aftale med en af klubbens instruktører; hvilket pt er Bo, Michael, John og Carsten. Vinterroning er også fantastisk, men kræver lidt mere af dig og dit udstyr, herunder dit reserve udstyr.
Husk derfor skiftetøj, telefon og mad.

Jeg mangler faktaoplysninger på alle jer der ikke her i sommers har modtaget kajakblad fra DKF, jeg skal bruge fødselsdato, navn, adresse, telefon og mail.

Er der interesse for en klubaften hvor vi snakker om fantastiske oplevelser, grejindkøb så meld ind. Så finder vi en dag. Flere af butikkerne arrangerer gerne en aftenåbning hvis vi kommer i klubregi.

Husk vi har alle ansvar for at det sociale i klubben fungerer.

Vi ses på vandet
Carsten

Skriv en kommentar