EPP2

EPP 2, søndag d. 13 oktober
Vi mødtes kl. 9 til kaffe og rundstykker. Søkortet over Randers fjord lå på bordet, og det samme gjorde det A4 ark med de forskellige øvelser. Vi brugte en god time med teori og hvad vi skulle igennem. Derefter på vandet til de “tørre” dele af prøven. Noget så rigtig godt ud, andet skulle lige demonstreres en gang til. Frokostpause og så var det ellers på fjorden til den “våde” del af prøven.
Nu blev kanten langt bedre og det samme med støttetagene og telemarksvinget. I turde lidt mere, nu hvor I vidste at I skulle være våde. Vi startede med soloredninger og derefter dobbelt makkerredning.

Dermed var prøven slut, og godt overstået.
Der er lidt at arbejde med, men det er der for os alle.

Tillykke til: Kirsten, Poul, Jonas, Ronnie, Gitte og Vagn.

Inden anden del af prøven gennemgik vi Carstens kajak og udstyr. Hvad er nødvendigt at have med og hvad er rart at have med på vandet vinter/sommer.

Vi ses på vandet.

Skriv en kommentar