Djurslands kyster

Forelæsning om Djurslands kyster, v. Poul Henning Jensen
Torsdag d. 20. Februar kl. 19.00 på biblioteket i Auning. Pris 75,-

I forelæsningen tager vi fat i den store fortælling om Djurslands kulturhistorie. Indledningsvis ser vi på geologien, landskabsdannelsen og naturgrundlaget i bredere forstand. Med det i rygsækken kan vi starte vores tur gennem Djurslands historie ved Glatved Strand og følge smeltevandsslettens vej mod Randers Fjord. Der bliver masser af afstikkere undervejs til stenalderens landskaber, middelalderens kirker, de store herregårde, vejene og ikke mindst nogle af Djurslands mange landsbyer. Hvordan har tilværelsen været og hvordan har verden førhen set ud for folk i Albøge, Stenvad eller Øster Alling?”

Det lyder spændende og jeg glæder mig til at høre Poul Henning. Jeg kender ham og i kan godt glæde jer.

Mvh Carsten

PS husk vi er til stede på messen i Auning på lørdag, fra 11-14.
Husk også vores generalforsamling i marts.

Skriv en kommentar