EPP

Ohøj alle i gæve roere
I tirsdags oplevede vi for første gang i år en tirsdag med kun svag vind, det var dejligt. Det andet er sjovt og udfordrende, men det er nu også rart med svag vind og solskin.

I morgen, tirsdag d. 16, er jeg kommet til at love nogle folk fra Randers, der er ved at planlægge et større event, at jeg godt vil vise dem dammene, både Stenalt dammene og Hollandsbjerg Landeplads. Vi starter omkring kl. 17.

Det betyder så, at jeg ikke kan være med til at evaluere jeres færdigheder. Næste tirsdag er Skt. Hans aften, og der er jeg travlt optaget på Fjordcentret. Så jeg flytter min roaften til mandag den 22. Juni. Her kigger vi så på jeres færdigheder, vi bør kunne komme det hele igennem på en aften. Alle er velkomne, men jer der gerne vil evalueres må godt lige give besked, så får jeg nemlig lavet et tjekskema.

vi ses på vandet. Carsten

Skriv en kommentar