Introaften tirsdag kl. 17 Tur i Dammne på onsdag.

Ohøj
Vi har introaften på tirsdag kl. 17.00
Indtil videre kun med en enkelt deltager, så der er stadig plads, både til flere helt nye, men også til I andre der gerne vil lege lidt, med henblik på alm. Træning og IPP2 certificering.

Tur i dammene på onsdag.
Der er tur i Dammene på onsdag kl. 18.00. Du kan tage med i din kajak, men du kan også prøve fra en kano. Det er naturligvis gratis for medlemmer af kajakklubben og for Fjordcentrets gæster med sæsonkort. Alle andre betaler en alm. Entrébillet.

Dbh. Carsten

PS. Jeg har købt finne til Avocetten, den får jeg snarest sat på. Der er også købt nye elastikker så hvis der er nogen der har lyst til at udskifte på dem der mangle så er I velkomne. Desuden er der købt 3 nye træårer. Så nu er vi vist med med udstyr.

6 kommentarer til “Introaften tirsdag kl. 17 Tur i Dammne på onsdag.”

Skriv en kommentar