Husk tilmelding – senest ved afgang

Ohøj. Det er vigtigt at du skriver dig på bloggen at du gerne vil ro med. Det er en del af de sikkerhedsmæssige grunde. Så ved vi hvem der er på fjorden. Hvis det skal være helt rigtigt, så skal vi faktisk skrive hvor vi ror hen og hvornår vi forventer at være tilbage.

Så skriv dig på når du vil med 🙂👌

Det er selvfølgelig bedst hvis du på forhånd ved at du gerne vil med, men det skal ikke afholde dig fra at tage med hvis du har været i tvivl om du kunne nå det. Men så skriv dig på inden afgang.

Hvis der skulle ske et uheld af en eller anden form og gruppen bliver splittet eller vi får brug for hjælp. Så er det vigtigt, at vi ved hvor mange og hvem der på vandet og kan have brug for hjælp. Derfor skal det være rutine, at vi noterer hvem der er på vandet.

Dbh Carsten